Návod ako aktualizovať Vtiger 6.0 na Vtiger 6.1

Keď chce Vaša firma zlepšiť pracovný, alebo obchodný proces a čo najviac vyťažiť z riadenia vzťahov so zákazníkmi, nepochybne sa obrátite na najlepší softvér na trhu. jedným z takýchto riešení je určite Vtiger CRM. Taktiež je dôležité používať aktuálnu verziu Vášho CRM systému. Pri vykonávaní aktualizácie Vtiger CRM je dobré mať odborníka na Vašej strane. Bez ohľadu na to aký typ aktualizácie alebo implementácie Vaša firma potrebuje, naši experti z IT-Solutions4You Vám radi pomôžu.

V prípade, že sa rozhodnete pokúsiť sa o aktualizáciu sami, tu je návod ako aktualizovať VTiger 6.0 na VTiger 6.1.

1. Zálohovanie súborov a databázy Vtiger

Toto je prvý a dôležitý krok, nepodceňujte ho. Musíte si urobiť dobrú zálohu databázy a súborového systému. V prípade chybnej migrácie a nevytvorenej zálohy, narazíte na veľa problémov.

2. Stiahnite si patch upgrade Vtiger 6.1

VTiger 6.1 Upgrade sa dá stiahnuť z oficiálnej stránky Vtiger. Priamy odkaz na stiahnutie nájdete tu.

3. Pripravte sa na upgrade Vtiger 6.1

Akonáhle ste stiahli aktualizačný súbor, vložte ho do svojho Vtiger adresára. Ak je Vaša Vtiger inštalácia umiestnená napr. vo / var / www / vtigercrm /, mali by ste ju umiestniť do / var / www / vtigercrm / a extrahovať tak, aby extrahované súbory zostali v rovnakom adresári (/ var / www / vtigercrm).

Ďalej budete musieť zmeniť povolenie k vtiger6.zip súboru (jeden z extrahovaných súborov). Správne povolenie by malo byť ‚777‘. Môžete to buď zmeniť pomocou FTP / SSH klienta alebo CPanelu.

4. Spustenie migrácie Vtiger 6.1

Za predpokladu, že ste postupovali podľa uvedených pokynov, mali by ste potom vykonať migráciu:

  1. Otvorte svoju Vtiger CRM inštaláciu (v prehliadači). Nepoužívajte IE, odporúčame používajte Chrome alebo Firefox
  2. Odhláste sa z Vtiger (nezabudnite sa odhlásiť!)
  3. Vymažte vyrovnávaciu pamäť prehliadača
  4. Prejdite na stránku http://www.vasavtigerinstalacia.com/migrate/
  5. Otvorí sa stránka migrácie
    1. Zaškrtnite, či ste urobil zálohu databázy (I have taken the backup of database)
    2. Zaškrtnite, či ste urobil zálohu súborov (I have taken the backup of source folder)
    3. Zadajte používateľské meno administrátora
    4. Zadajte heslo
    5. Kliknite na tlačidlo „Spustiť migráciu“ (Start Migration)

Po spustení migrácie uvidíte „Počkajte prosím …. Prebieha migrácia“ (Please Wait…. Migration in progress). Bohužiaľ, neexistuje spôsob, ako zistiť, čo sa deje na pozadí, ale zvyčajne by migrácia nemala trvať dlhšie ako 5-10 minút, pokiaľ nemáte obrovskú databázu.

Akonáhle je upgrade na Vtiger 6.1 dokončený, uvidíte stránku s protokolom. Prejdite si ho a uistite sa, že všetky dotazy boli vykonané úspešne.

Stlačte tlačidlo „Ďalej“ (Next) a budete presmerovaný na stránku, ktorá uvádza, že migrácia bola úspešne dokončená. Nakoniec stlačte tlačidlo „Dokončiť“ (Finish) a otvorí sa nová verzia programu Vtiger 6.1.

Pomoc pri aktualizácii Vtiger CRM

Môžete alebo nemusíte naraziť na problémy pri aktualizácii Vtiger CRM. V prípade, že to sa to stalo, alebo ak máte pocit, že Vaša inštalácia by mala byť aktualizovaná odborníkmi - môžeme urobiť aktualizáciu za Vás. Vykonali sme stovky aktualizácií Vtiger CRM a máme dostatočné vedomosti a odborné znalosti, ktoré Vám pomôžu bez ohľadu na to, akú verziu Vtiger CRM používate:

Preložené z originálu www.vtexperts.com/vtiger-6-0-upgrade-guide-vtiger-6-1/.

Share this post

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


Za účelom čo najlepšieho využitia našich webových stránok používame cookies. Aby sme neporušili platné zákony, požadujeme váš výslovný súhlas.